Kantine.

21 april 2018: Bingo in de kantine. Zie pagina "Foto's".

Nieuwe stoelen voor de kantine: Zie pagina " Foto's ".

Nieuws  vanuit de Kantine:                                                                   

Zo zoetjes aan zijn wij bezig wat verbeteringen in de kantine aan te brengen, er zijn reeds 2 andere tafels bij gekocht met een diameter van 120 cm, via marktplaats en de kringloopwinkel.                                                                             14 maart wordt er nieuw Project Vinyl gelegd en we hebben andere stoelen uitgezocht. Dit alles natuurlijk goede kwaliteit voor een zacht prijsje. We beraden ons nog over een andere manier om de kantine te verwarmen op koude dagen. 

Al met al levert dit de nodige kosten op die het bestuur wil terugverdienen door een aantal activiteiten te organiseren in het nieuwe seizoen. We hopen dan ook op een ieders enthousiasme en deelname want samen met alle vrijwilligers doen we ons uiterste best om het zo gezellig mogelijk voor alle tuinders te maken. 

Zo staat er een bezoek gepland aan de HVC vuilverbranding te Alkmaar. Andere ideeën zijn een Whiskyproeverij, Bierproeverij, Bingoavond, Midzomer Barbecue, Rommelmarkt en All You Can Eat Pannenkoekendagen om ook gezinnen met kinderen de weg naar de kantine te laten vinden

Lentedag:

 21 mei 2018  op 2de Pinksterdag willen we weer een Lentedag organiseren. Iedereen die graag zijn of haar kunstwerken wil exposeren, spulletjes te koop aan wil bieden, plantjes wil verkopen of een andere leuke bijdrage wil leveren op die dag kan zich aanmelden bij de Nathalie Peters per email petersnathalie@hotmail.com

Het nieuwe seizoen: 

We zijn reeds weer begonnen met het schenken van een beperkt aantal alcoholische drankjes. Iedere kantine medewerk/st/er doet momenteel zijn best om voor de ingang van het nieuwe seizoen het Certificaat "Verantwoord alcohol schenken" te behalen.  Voor geïnteresseerden of personen die de test zelf kosteloos willen doen is de test te vinden op https://www.nocnsf.nl/iva  vragen betreffende in te vullen velden kunt u stellen aan Nathalie via haar e-mail petersnathalie@hotmail.com e.e.a. is zeer informatief en leerzaam.

Openingstijden kantine:

Vanaf 1 april 2018 

Maandag t/m vrijdag van 14.00 uur tot 16.30 uur                                              

Op de tuinwerk zaterdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur (middagopening word geïnventariseerd)                  

Op zondag van 14.00 uur tot 16.30 uur                         

Klaverjas vrijdagavonden vanaf 19.30 uur tot iedereen weg is.  

Zin om te Klaverjassen in de kantine? U kunt zich aanmelden bij Ria leegwater leegwaterria@gmail.com en Wilma Esmeijer

Ter introductie van het nieuwe kantine seizoen schenken wij alle leden 2 bonnen. Deze kunt u inleveren voor een gratis kopje Thee of Koffie.

Download
prijslijst kantine.pdf
Adobe Acrobat document 80.2 KB